S mjesecom ožujkom stigli su nam prvi vjesnici proljeća, ali i tople zrake proljetnog sunca☀️😊!

S dolaskom proljeća i buđenjem prirode i dječje aktivnosti postaju sve zanimljivije i šarenije, a dječica razigranija i veselija🎨🖌️🧸🧩⚽!

Cijeli mjesec bio je prožet mnoštvom likovno-kreativnih aktivnosti kako u individualnim radovima tako i u grupnim, ali i u likovnom stvaralaštvu više odgojnih skupina. Uživali smo u likovnim kreacijama raznim tehnikama (tempera, vodena boja, kolaž papir, pastela), modeliranju plastelinom; kao i u ukrašavanju radova raznim ukrasima (pomponi raznih boja i veličina, sitni šareni i svjetlucavi ukrasi, šarene savitljive trake i sl.).

U ožujku smo obilježili i 3. rođendan Dore Š. uz mnoštvo pjesme, plesa i veselja🎉🎊🎈👑🥳🎶🎂🧁🍬!

Ovaj mjesec nam se pridružio i jedan novi prijatelj, L. Š., kojemu smo pokušali olakšati upoznavanje i prvi susret s vrtićem dajući mu puno ljubavi, pažnje kroz igru; pomaganjem i dijeljenjem u igri 🤗🥰.

Bližeći se kraju mjeseca mašta sve više radi i izrađuju se planovi za nadolazeći mjesec travanj koji samo što nije!! Veselimo se mjesecu koji nam je već na pragu, njegovoj šarenoj raznolikosti, raznim likovnim kreacijama za Uskrs koji je jaaaako blizu, te još mnoštvu veselih i razigranih aktivnosti kako u vrtiću tako i izvan njega🐣🐇🥚🖌️🎨!

🍀🌷🌸🌞

Odgojiteljice: Katarina Bošnjaković i Anita Škulić