7.12.2023.

Uoči blagdana Svetog Nikole, u srijedu 6. prosinca 2023. godine, održana je proslava 25. rođendana Dječjeg vrtića „Carić“.Velika proslava započela je zajedničkim nastupom djece iz svih vrtićnih skupina uz himnu Dječjeg vrtića „Carić“.

Svečanoj proslavi prisustvovaoje gradonačelnik Ivan Dabo koji je ovom prilikom otvorio novo dječje igralište.

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i grad Novalja financirali su uređenje novog dijela igrališta i zamjenu dotrajalih sprava na postojećem dječjem igralištu.

„Nadamo se i očekujem da ćemo se i dalje zajednički truditi promišljati što I kako ponuditi djeci da ostvare svoj puni potencijal na zadovoljstvo svih nas. Zajedno s vama poučavamo Ih suradnji I zajedništvu u okruženju u kojem rastu jer jedni bez drugih ne možemo, i to je ono najvažnije. I za kraj, hvalasvim roditeljima, skrbnicima, udomiteljima, kako sadašnjima, tako i onim bivšima. Hvala svim mojim kolegicama i kolegama – odgojiteljima i ostalim zaposlenicima, koji svojim radom, trudom i zalaganjem omogućuju  da se djeca svakodnevno osjećaju sigurno, sretno i voljeno. I sada ono najvažnije, radi kojih smo danas svi ovdje, hvala VAMA djeco što ste prekrasni upravo takvi kakvi jeste.“ – istaknula je Sandra Karavanić, ravnateljica Dječjeg vrtića „Carić“, Novalja.

Povodom 25. rođendana Dječjeg vrtića “Carić” djeca i odgojiteljice pripremili su veseli, prigodan programuz druženje s roditeljima. Burnim pljeskom svaku su točku iz publike pratili ponosni mame, tate, bake, djedovi, prijatelji, bivši i sadašnji djelatnici dječjeg vrtića.No, kakva bi to bila rođendanska proslava bez torte…………Djeca i gosti su pjevali rođendanske pjesme i tortom uveličali ovaj veseli dan.

Kroz cijeli program sve okupljene vodila je odgojiteljica Patricija Šonje. Na proslavu rođendana osim predstavnika osnivača stigli subrojni gosti i roditelji.Dio rođendanskog veselja pogledajte u galeriji.

fotografije: Eugen Rebernišak